Selecteer een pagina

Online aankoop zonnepanelen

Tips voor veilig aanschaffen zonnepanelen en warmtepompen

Let op bij online aankoop duurzaamheidsproducten

Duurzaamheid is van groot belang, maar het is essentieel om voorzichtig te zijn bij het kiezen van een webshop waar je je duurzame spullen wilt kopen. Niet alle webshops zijn betrouwbaar, en sommige kunnen zelfs producten leveren die niet voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Het is daarom van cruciaal belang om verantwoorde keuzes te maken bij het selecteren van een webshop.

Er zijn diverse webshops die nooit leveren wat ze beloven, of erger nog, producten aanbieden die illegaal zijn op de Europese markt vanwege veiligheidsproblemen. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor jou als je duizenden euro’s verliest. Vooral bij de aanschaf van kostbare producten zoals zonnepanelen, zonneboilers, accu’s, omvormers en andere duurzame producten die ook prijzig zijn, zoals warmtepompen, is het belangrijk om extra waakzaam te zijn.

Onthoud dat het belangrijk is om kritisch te blijven en eventuele rode vlaggen serieus te nemen. Als een webshop geen KvK-registratie heeft, geen betrouwbare keurmerken toont of een vaag retourbeleid hanteert, is het verstandig om verder te kijken en je aankoop elders te doen. Het kost misschien wat extra tijd en moeite, maar het zal je helpen om problemen te voorkomen en met vertrouwen je duurzame producten aan te schaffen.

Webshops waar wij meldingen over kregen

Wij kregen meldingen over de webshops pv-voordeelshop.com en alles-duurzaam.com. Dat is dezelfde webshop onder een ander domein. Een ander recent voorbeeld waar verschillende consumenten een probleem mee hebben voor ons is compleet-duurzaam.nl dat ook wel handelt onder totaal-duurzaam.nl. Meer over die webshops leest u hier. U kunt zich ook direct aanmelden via https://nietbezorgd.nl/niet-geleverd-geld-terug/. Wij pakken uw zaak dan direct op.

Controleer de veiligheid van een webshop

Hier zijn drie eenvoudige stappen die je kunt volgen om te controleren of een webshop veilig is:

Stap 1: Controleer de registratie bij de Kamer van Koophandel (KvK): Verifieer altijd of de webshop geregistreerd is bij de KvK. Dit kun je doen door de bedrijfsnaam of het KvK-nummer te controleren op de officiële KvK-website. Een geregistreerde webshop geeft meer vertrouwen in de betrouwbaarheid en legitieme activiteiten van het bedrijf.

Stap 2: Zoek naar betrouwbare keurmerken: Kijk of de webshop beschikt over betrouwbare keurmerken, zoals het Thuiswinkel Waarborg of het Webshop Keurmerk. Deze keurmerken geven aan dat de webshop voldoet aan bepaalde kwaliteitsnormen en dat er aandacht wordt besteed aan veiligheid en klanttevredenheid.

Stap 3: Controleer het retourbeleid: Controleer altijd of de webshop een transparant en duidelijk retourbeleid heeft. Een betrouwbare webshop biedt de mogelijkheid om producten terug te sturen en je geld terug te krijgen bij eventuele problemen. Let ook op de voorwaarden en eventuele kosten die verbonden zijn aan retourzendingen.

Stap 4: Neem, vooral bij grotere uitgaven zoals bij zonnepanelen of een warmtepomp, eerst contact op (liefst telefonisch) met de webshop en kijk hoe professioneel de klantenservice is.

Kortom, wees voorzichtig bij het selecteren van de webshop waar je je duurzame spullen, waaronder prijzige producten zoals warmtepompen of zonnepanelen aanschaft. Wees niet ontmoedigd door de mogelijke risico’s die gepaard gaan met online winkelen. Er zijn talloze betrouwbare webshops die hoogwaardige duurzame producten aanbieden. Door jezelf te informeren en zorgvuldig te selecteren, kun je met een gerust hart investeren in verduurzaming en genieten van de voordelen van je duurzame aankopen.

Blijf dus alert, controleer altijd de betrouwbaarheid van een webshop en maak weloverwogen keuzes. Op die manier draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar bescherm je ook jezelf tegen mogelijke oplichting of teleurstellingen

 

NietBezorgd.nl is de enige dienst waarmee u uw probleem daadwerkelijk kunt oplossen,. Wij werken voor u geheel no-cure, no-pay zónder verborgen kosten zodat rechtvaardigheid voor iedereen toegankelijk is.

> Meld direct uw zaak

Help! Probleem en webshop betaalt mijn geld niet terug. Wat nu?

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je de veiligheid van een webshop beter beoordelen voordat je een aankoop doet. Hiermee verklein je het risico op teleurstellingen, financiële verliezen en het ontvangen van ondeugdelijke of onveilige producten. Je kunt echter niet voorkomen dat je wordt benadeeld of zelfs wordt opgelicht. Wij krijgen dagelijks aanmeldingen van klanten die kleine en grote online bestellingen doen waarbij de webwinkel niet levert, een kapot product levert of geen retour accepteert.

NietBezorgd.nl kan u dan vaak helpen door onze unieke aanpak. Wij werken geheel no-cure, no-pay. Zo brengen wij online gerechtigheid voor iedereen.

U betaalt alléén als wij uw geld terughalen!

ONZE PARTNERS

aanmeldingen

succesvol teruggehaald!

Hoe werkt het?

Heel simpel én binnen 2 minuten geregeld!

1. Vul de checklist in

Doe de intake en vertel ons over uw situatie bij _shop_.

2. Upload bewijs

Stuur het bankafschrift van uw aankoop bij _shop_ als bewijsmateriaal.

3. Klaar! Wij doen de rest

Onze experts beoordelen uw situatie en gaan voor u aan de slag.

U hoeft verder niets te doen. Wij doen de rest!

Wat doet NietBezorgd?

Onze aanpak bij _shop_ (voorbeeld)

1. NietBezorgd contacteert _shop_

Wij e-mailen de webwinkel. Deze krijgt nog één laatste kans om het probleem op te lossen.

2. Minnelijke procedure

Betaalt de webshop niet? Dan gaat onze partner over tot incasso en brengt voor de webshop incasso- en schadekosten in rekening.

3. Civiele procedure

Betaalt de webshop wéér niet? Dan gaan we naar de kantonrechter. De gerechtsdeurwaarder legt beslag als dit nodig is.

U betaalt alléén als wij uw geld terughalen!

Onze gehele dienst is  no-cure, no-pay

Halen wij uw aankoopbedrag terug? Dan krijgt u 80% en wij 20%. Lukt het ons niet? Dan betaalt u niets.

Zie hier een rekenvoorbeeld

U heeft voor €40,- besteld bij _shop_ maar uw bestelling niet ontvangen. Bij succesvolle incasso krijgt u dan €32,- teruggestort op uw rekening. NietBezorgd houdt 20% en dus €8,-. Lukt het ons niet, betaalt u dus ook niets. Dat is onze garantie.

NietBezorgd draagt bovendien alle risico’s van eventuele gerechtelijke kosten. Wij kunnen dat risico namelijk dragen met onze effectieve aanpak.

Zo zorgen wij voor rechtvaardigheid!

Onze missie: rechtvaardigheid

Wij pakken onrecht aan!

Tienduizenden mensen geven het op als een webshop niet levert of niet terugbetaalt. Zij voelen zich hierdoor machteloos en boos.

Wij bieden dé oplossing met onze unieke no-cure, no-pay aanpak zónder verborgen kosten!

Zo brengen wij rechtvaardigheid voor iedereen zonder hoge advocatenkosten.

Nieuws

Onderstaande webshops vallen op omdat zij veel klachten over retourproblemen of leverproblemen krijgen van consumenten. NietBezorgd.nl is vaak de enige manier om uw recht (geld terug of retour kunnen sturen) te krijgen! Lees ook ander nieuws gerelateerd aan webshops.

Veelgestelde vragen

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Is NietBezorgd gratis?

NietBezorgd is praktisch gratis omdat u alleen betaalt als wij uw probleem oplossen. Dat heet no-cure, no-pay. Als het ons lukt om uw aankoopbedrag terug te halen krijgt u 80% hiervan terug. Wij houden 20%. Als wij uw probleem niet oplossen hoeft u niets te betalen. Zo gaat u er altijd op vooruit.

Wat als het NietBezorgd niet lukt?

Wij kunnen helaas geen garanties geven. In sommige gevallen lukt het NietBezorgd niet om uw aankoopbedrag, of een deel daarvan, terug te halen. Omdat wij no-cure, no-pay werken kost dit u dan ook niets.

Hoe kan ik contact opnemen met NietBezorgd

NietBezorgd staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden via de mail op [email protected]. We beantwoorden uw e-mails vaak binnen 2 werkdagen. Wij zijn helaas niet telefonisch bereikbaar in de fase waarbij onze experts uw situatie beoordelen. Wanneer wij de civiele procedure starten kunt u onze partners ook telefonisch bereiken met eventuele vragen.

Mijn product is niet geleverd. Wat kan NietBezorgd voor mij doen?

Uw bestelling op _shop_ is niet geleverd? Vul de checklist in en onze expert beoordelen uw situatie. Wij geven de webshop een uiterste termijn voor wanneer uw geld teruggestort moet zijn. Als het probleem ná deze termijn dan niet is verholpen starten wij een civiele procedure en halen wij uw geld terug.

Waarom werkt NietBezorgd op basis van no-cure, no-pay?

Wij vinden no-cure, no-pay wel zo eerlijk. Zo heeft u namelijk nooit iets te verliezen! Soms lukt het ons niet om uw aankoopbedrag, of een deel daarvan, te verhalen bij de webshop (bijvoorbeeld bij een faillissement). NietBezorgd maakt bij een civiele zaak start tegen een webshop incassokosten. Deze kosten komen, ingeval van een wanprestatie of oplichting, voor rekening van de webwinkel. Daarnaast verhalen wij ook schadekosten. Denk hierbij aan emotionele schade en tijd die u, als klant van de webwinkel, heeft moeten maken om achter uw bestelling aan te bellen/mailen et cetera. Hiermee dekken wij een deel van onze kosten.

Heb je een rekenvoorbeeld?

Voorbeeld: u heeft voor €40,- besteld bij _shopnotld_ maar uw bestelling niet ontvangen. Bij succesvolle incasso krijgt u €32,- teruggestort op uw rekening. NietBezorgd houdt 20% (dus €8,-). Lukt het ons niet betaalt u dus niets. Dat is onze garantie.

Hoeveel geld krijg ik terug?

U heeft online besteld maar uw product nooit gekregen? Het bedrag dat u betaald heeft is het aankoopbedrag. Bij een succes krijgt u 80% van uw aankoopbedrag terug, NietBezorgd krijgt 20%. Betaalt de webshop niet na onze email, incassoprocedure óf verliezen we de zaak bij de kantonrechter, dan betaalt u niets. Wij werken immers no-cure, no-pay.