Selecteer een pagina

NietBezorgd.nl is Thuiswinkel Business Partner

NietBezorgd.nl is onlang Business Partner van Thuiswinkel.org geworden:

https://www.thuiswinkel.org/webshops/business-partnerlijst/nietbezorgd-nl/

en de verklaring

https://www.thuiswinkel.org/webshops/business-partnerlijst/nietbezorgd-nl/verklaring/

Thuiswinkel is de oudste en bekendste ledenorganisatie voor betrouwbare en goede webshops. Als NietBezorgd.nl streven wij samen met Thuiswinkel en de andere Business Partners naar de verbetering van de e-commerce in Nederland en het buitenland. Het Programma van Thuiswinkel.org is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die producten of diensten aanbieden aan webshops. Business Partners van Thuiswinkel.org zijn organisaties die voorop lopen qua ontwikkeling en die actief zijn op vakgebieden zoals betaaloplossingen, logistiek, ORM, online marketing, veiligheid, warehousing, platformen, klantbeoordelingen, verpakkingen en apps.

NietBezorgd.nl is Thuiswinkel Business Partner https://www.thuiswinkel.org/webshops/business-partnerlijst/nietbezorgd-nl/

U betaalt alléén als wij uw geld terughalen!

Onze gehele dienst is  no-cure, no-pay

Halen wij uw aankoopbedrag terug? Dan krijgt u 80% en wij 20%. Lukt het ons niet? Dan betaalt u niets.

Zie hier een rekenvoorbeeld

U heeft voor €40,- besteld bij  een webshop maar uw bestelling niet ontvangen. Bij succesvolle incasso krijgt u dan €32,- teruggestort op uw rekening. NietBezorgd houdt 20% en dus €8,-. Lukt het ons niet, betaalt u dus ook niets. Dat is onze garantie.

NietBezorgd draagt bovendien alle risico’s van eventuele gerechtelijke kosten. Wij kunnen dat risico namelijk dragen met onze effectieve aanpak.

Zo zorgen wij voor rechtvaardigheid!

Onze missie: rechtvaardigheid

Wij pakken onrecht aan!

Tienduizenden mensen geven het op als een webshop niet levert of niet terugbetaalt. Zij voelen zich hierdoor machteloos en boos.

Wij bieden dé oplossing met onze unieke no-cure, no-pay aanpak zónder verborgen kosten!

Zo brengen wij rechtvaardigheid voor iedereen zonder hoge advocatenkosten.