Selecteer een pagina

Een artikel op https://www.cybercrimetips.nl/wp-content/uploads/2022/05/Tips-Snel-Geleerd-Slim-Online-gecomprimeerd.pdf geeft in PDF-vorm de beste samenvatting voor alle instanties waar je terecht kunt als je denkt dat er sprake is van online oplichting of wanprestaties.

Ook NietBezorgd.nl wordt benoemd. Wij onderscheiden ons ten opzichte van de verwijzingsportalen dat wij ook feitelijk voor u aan de slag gaan en uw aankoopbedrag proberen terug te halen. Geheel no-cure, no-pay.

De website cybercrimetips staat vol met overige tips en leuke vragenlijsten om je kennis te testen. De website wordt bijgehouden door Maria Genova, schrijfster van het boek ‘Snel geleerd, slim online’, mariagenova.nl, Joram Teusink, IT en Security expert, MITE3 Cybersecurity, mite3.nl

U betaalt alléén als wij uw geld terughalen!

Onze gehele dienst is  no-cure, no-pay

Halen wij uw aankoopbedrag terug? Dan krijgt u 80% en wij 20%. Lukt het ons niet? Dan betaalt u niets.

Zie hier een rekenvoorbeeld

U heeft voor €40,- besteld bij  een webshop maar uw bestelling niet ontvangen. Bij succesvolle incasso krijgt u dan €32,- teruggestort op uw rekening. NietBezorgd houdt 20% en dus €8,-. Lukt het ons niet, betaalt u dus ook niets. Dat is onze garantie.

NietBezorgd draagt bovendien alle risico’s van eventuele gerechtelijke kosten. Wij kunnen dat risico namelijk dragen met onze effectieve aanpak.

Zo zorgen wij voor rechtvaardigheid!

Onze missie: rechtvaardigheid

Wij pakken onrecht aan!

Tienduizenden mensen geven het op als een webshop niet levert of niet terugbetaalt. Zij voelen zich hierdoor machteloos en boos.

Wij bieden dé oplossing met onze unieke no-cure, no-pay aanpak zónder verborgen kosten!

Zo brengen wij rechtvaardigheid voor iedereen zonder hoge advocatenkosten.